جستجو کردن

خواص بیشمار مویز

  • مویز از جمله تنقلات قدیمی و مقوی است که مانند کشمش از خشک کردن انگور تهیه می شود ، اما کشمش محسوب نمی شود ، مویز از خشک کردن انگور شاهانی و انگور سیاه تهیه می شود که از نظر ظاهری با کشمش متفاوت است ، ولی از نظر خواص تا حدودی به کشمش شبیه میباشد .

    جهت خرید مویز و کشمش کلیک کنید

    بهترین نوع مویز از انگور شاهانی یا انگور قرمز می باشد و معمولا نوع بی هسته و کم هسته و پر گوشت همیشه محبوبیت بیشتری دارد .

    مویز یکی از تنقلات سنتی در روزهای سرد زمستان از دیر باز بوده که بیشتر یاد آور تنقلات جیب های مادر بزرگ و پدر بزرگ هاست ، و در سال های اخیر جایگاه ویژه ای پیدا کرده ، و از آن استقبال زیادی می شود ، مویز خشک شده نه تنها خواص خود را از دست نمی دهد ، بلکه اثر نیرو بخشی آن نیز بیشتر می شود .

    مویز

    خواص بیشمار مویز :

    آنتوسیانین و پلی فنولیک یا همان ترکیبات مفید و مغذی قرمز رنگ و سیاه موجود در مویز ، که یکی از بیشترین خواص را در پیش گیری از آلزایمر و سرطان را دارد ، و به دلیل غنی بودن آنتوسیانین ، مویز در مقابل انگور سبز و کشمش از ارزش بیشتر و کامل تری برخوردار می باشد ، و هر چه این میزان یعنی آنتوسیانین بیشتر باشد ، در تقویت حافظه و جلوگیری از آلزایمر تاثیر بیشتری دارد ، در واقع آنتوسیانین در مویز عامل رنگ سیاه و یا بنفش می باشد .

    مویز دارای منبع غنی از ویتامین های بی ، آ ، ایی ، امگا ۶ ، کلسیم ، فسفر ، پتاسیم و اسیدهای چرب امگا ۳ می باشد .

    خواص مویز

    خواص بی شمار مویز در پیش گیری از بیماری ها :

    ۱ – تصفیه کننده طبیعی خون :

    وجود املاح و مواد مفید در مویز باعث می شود تا مایعات و سموم خطرناک در سیستم بدن ، به وسیله خون رسانی و تصفیه سالم از بین برود ، که همین امر موجب داشتن پوستی سالم و درخشان و بدون مشکل می شود .

    ۲ – پیش گیری از پوکی استخوان :

    کلسیم و پتاسیم یک منبع عالی موجود در مویز می باشد ، که نقش مهمی در تقویت استخوان ها و جلوگیری از پوکی استخوان ایفا می کند ، و موجب غضروف سازی مجدد و ترمیم و استحکام استخوان می گردد .

    ۳ – جلوگیری از ریزش مو :

    آهن از جمله مواردی است که به رشد مو ، و موهای سالم کنک شایانی می کند ، آهن موجود در مویز موجب تقویت فولیکول های مو ، همچنین تنظیم گردش خون در بدن می شود ، و نقش مهمی را در تقویت و زیبایی مو انجام می دهد .

    ۴ – پیش گیری از سفید شدن مو :

    یکی از علائم سفیدی مو ، کمبود املاح و ویتامین های مورد نیاز برای تارهای مو می باشد ، مویز سرشار از آهن و ویتامین ث می باشد که نقش موثری در جذب مواد معدنی و ویتامین های اساسی در تغذیه موها را بازی می کند .

    ۵ – مفید برای کم خونی :

    یکی از علل بی حوصلگی و سستی بدن کم خونی می باشد ، با گنجاندن روزانه تعدادی مویز در برنامه غذایی ، مشکل کم خونی برطرف می شود ، مویز با دارا بودن سطح آهن بالا و فراوان به طور چشم گیری سطح هموگلوبین خون را افزایش می دهد ، که خود نقش بزرگی در کم خونی بدن دارد .

    ۶ – کاهش و پیش گیری از کلسترول :

    مویز با دارا بودن نوعی ترکیبات که به شکل فیبر محلول می باشد ، با داشتن خواص ضد کلسترول ، از ایجاد کلسترول بد در بدن پیش گیری می کند .

    ۷ – تنظیم و کنترل فشار خون :

    یکی از مسائل موجود و رایج در بین بیشتر افراد ، فشار خون بالا می باشد ، که موجب بیشتر مشکلات جدی در بدن است ، سدیم یکی از دلایل وجود فشار خون می باشد ، که مویز با دارا بودن سطح بالای پتاسیم موجب کاهش سدیم شده ، و به کاهش فشار خون و تنظیم آن در بدن کمک اساسی می کند .

    ۸ – دوست دندان :

    از جمله ویژگی های مویز می توان به وجود مواد طبیعی و اسیداولانیولیک اشاره کرد ، که در مراقبت و سلامتی دندان نقش بزرگی دارد ، و دندان را از آسیب میکروب ها و پوسیدگی ها حفظ کرده همچنین دهان را خوشبو می کند ، مویز با داشتن قند طبیعی و سالم ، جایگزین بسیار خوبی برای قندهای مصنوعی و زیان آور می باشد .

    ۹ – تقویت جنسی :

    اسید آمینه یکی از موارد مهم در غریزه جنسی و تقویت و افزایش جریان اسپرم می باشد ، مویز با داشتن مقدار زیادی اسید آمینه ، اختلالات نعوظ را درمان و همچنین شانس تخمک گذاری را در یک رابطه جنسی سالم افزایش می دهد .

    ۱۰ – کمک به هضم غذا :

    فیبر موجود در مویز بسیار زیاد می باشد ، از مویز خیس شده در آب می توان به عنوان یک ملین طبیعی برای درمان و جلوگیری از یبوست استفاده کرد ، همچنین مویز هضم غذا را در طول روز آسان تر می کند .

    ۱۱ – مفید برای مادران باردار :

    در طب سنتی یکی از تغذیه های موثر در هوش جنین و رفع خستگی و بی حالی و آرامش مادر مویز می باشد ، که اثرات مثبتی در طول بارداری برای مادر و جنین به همراه دارد ، که می توان با مشورت پزشک از آن در دوران بارداری بهره برد .

    ۱۲ – جایگاه مویز در طب سنتی :

    در طب سنتی به اثرات مفید مویز بسیار اشاره شده ، و از دیر باز یک تغذیه سالم برای تمام سنین به شمار می رفته ، از نظر طب سنتی مزاج مویز گرم و تَر است ، که گرم کننده بدن خصوصا کلیه و مثانه می باشد ، از قدیم طبیبان طب سنتی ، روزانه ۲۱ عدد مویز ناشتا را به همه پیشنهاد می دادند ، که خود برطرف کننده بسیاری از بیماری ها می باشد ، همچنین تقویت کننده عالی حافظه خصوصا برای بچه ها به شمار می رود .

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۲ رای
    بسته بندی و فروش عمده انواع مغز و فرآورده های آن‌ها

    مغزیجات سرین

      مغزیجات سرین – فرآوری، بسته بندی و فروش عمده انواع مغز و فرآورده های آن‌ها پیدا‌کردن یک مرکز معتبر که هم‌زمان خدمات فرآوری، بسته‌

    ادامه مطلب >

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    ;